Hozzávalók:
25 dkg édes gesztenyepüré
10 dkg mazsola
8 dl tej
1/2 dl rum
1 csomag vaníliás pudingpor
3 evőkanál cukor
1 csomag vaníliás cukor
méz
Elkészítése:
A mazsolát áztasd a rumba. A
gesztenyepürét törd össze villával. A tejből egy merőkanálnyit
vegyél el, a pudingport keverd el benne, és add hozzá a cukrot.
A megmaradt tejet melegítsd fel,
csorgasd bele a pudingporos tejet, a gesztenyepürét. Főzd így 1-2
percig. Húzd le a tűzről, a vanília cukorral édesítsd, majd
merülő turmixerrel habosítsd. A rumos mazsolát szórd bele,
mézzel díszítheted. Fogyasztható akár melegen akár hidegen.
Jó
étvágyat hozzá!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése