Gesztenyekrémleves rumos mazsolával



Hozzávalók:
25 dkg édes gesztenyepüré
10 dkg mazsola
8 dl tej
1/2 dl rum
1 csomag vaníliás pudingpor
3 evőkanál cukor
1 csomag vaníliás cukor
méz




Elkészítése:
A mazsolát áztasd a rumba. A gesztenyepürét törd össze villával. A tejből egy merőkanálnyit vegyél el, a pudingport keverd el benne, és add hozzá a cukrot.

A megmaradt tejet melegítsd fel, csorgasd bele a pudingporos tejet, a gesztenyepürét. Főzd így 1-2 percig. Húzd le a tűzről, a vanília cukorral édesítsd, majd merülő turmixerrel habosítsd. A rumos mazsolát szórd bele, mézzel díszítheted. Fogyasztható akár melegen akár hidegen.

Jó étvágyat hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése