Hozzávalók:
2 kg tök
40 dkg darát hús
20 dkg rizs
10dkg vaj
2 kisebb vöröshagyma
6 gereszt foghagyma
1 tojás
2 kis pohárnyi tejföl (a tök
tetejére)
1 csomag kapor
só
bors
Elkészítése:
Hámozd meg a tököt, vágd ketté
hosszában, és távolítsd el a belét.
A darát hús, rizs, vöröshagymát
vágd kockákra, foghagymát is, a kapor felét vág össze és
dolgozd össze. Ezzel a masszával töltsd meg a ketté vágott
tököt, majd a tejföllel kend meg, és a megmaradt kaporral szórd
meg. A tetejére tedd rá a 10 dkg vajat. Egypohárnyi vízzel öntsd
fel. Takard le alufóliával és mehet a sütőbe.
Jó étvágyat hozzá
Jó étvágyat hozzá
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése